Jaarcijfers opmaken

Wij maken de jaarcijfers voor u op en dienen de Opgave Inkomstenbelasting voor u in. En spreken met u door wat de resultaten zijn en met welke wijzigingen van wets- en belastingregels u rekening moet houden.

Brieven, formulieren en aanvragen

Zijn er formulieren die ingevuld moeten worden, maar u weet niet zeker hoe u dat het beste kunt doen? U wilt iets aanvragen, maar waar en hoe? Of er moet een belangrijke brief opgesteld en verstuurd worden, maar hoe formuleer datgene wat je wilt zeggen op de juiste manier? Wij helpen!

Bezwaarschriften en procedures

Heeft u een probleem met de Belastingdienst of bent u het niet eens met een beslissing? Kunt u niet op tijd de aanslag betalen. Denkt u dat de Belastingdienst een fout heeft gemaakt bij de berekeningen? Hulp nodig bij het opstellen van een bezwaarschrift of het aanvragen van uitstel van betaling? Heeft u geen idee hoe dat moet?

Bedrijfsvorm veranderen, wijzigingen KvK

Uw eenmanszaak loopt goed en het wordt tijd om de bedrijfsvorm te veranderen naar een BV – wij kunnen hierbij helpen en advies geven. Of er komt een partner bij in uw EMZ en het moet een VOF worden. Wij weten hoe je dat wijzigt en met welke belangrijke zaken rekening gehouden moet worden. Adreswijzigingen doorsturen naar de Kamer van Koophandel – wij nemen het u uit handen.

Een eigen bedrijf openen

U heeft besloten dat u voor uzelf wilt beginnen. Wij wijzen u de weg en geven inzicht in wat er allemaal geregeld moet worden en waar u rekening mee moet houden.

BTW administratie

Uw hele BTW boekhouding aan ons overlaten – dat kan! Inclusief het indienen van de BTW aangifte. Per maand, per kwartaal of per jaar. Laat het aan ons over want wij vinden het wel leuk werk. En u kunt zich concentreren op het verder ontwikkelen van uw bedrijf en op uw klanten.

Gespreide betaling, uitstel van betaling

Het aanvragen van een gespreide betalingsregeling of uitstel van betaling aanvragen bij de Belastingdienst of een andere instantie. Wij vragen het voor u aan.

Juridische ondersteuning

Bent u niet zeker of u dit contract dat men u voorlegt wel zou moeten ondertekenen, vraag ons dan om advies. Wellicht heeft u een nieuw contract nodig voor een transactie, maar u beschikt niet over een passend standaardcontract. Vraag het ons.

Administratief abonnement

De gehele administraie kunt u aan ons overlaten. Bijna dan…maar wel heel veel! Sluit bij ons een administratief abonnement af voor uw bedrijf, voor de gehele administratie of een gedeelte ervan. Wij hebben abonnementen voor grote en kleine ondernemers en voor ieders portomonnaie
Важная новость