Waarom zou ik een proefberekening aanvragen?

Ook als je geen verzoek tot het indienen van de Aangifte Inkomstenbelasting hebt ontvangen, dan hoef je geen aangifte te doen, maar het mag wel. Dat is vooral interresant als je recht hebt op belastingteruggave. Maar hoe kom je erachter of je daar recht op hebt? Daarvoor kunt u ons een proefberekening bestellen. Dat is goedkoper dan het indienen van een aangifte. Bovendien: als u op basis van de resultaten van de proefberekening besluit de aangifte in te dienen, dan halen daar wij de reeds betaalde kosten van de proefberekening af. Of, in het geval je belasting bij moet betalen en je wilt graag weten wat het bedrag is waar je rekening mee moet houden; als je het resultaat van de proefberekening alsvast weet, dan kunnen wij uitstel voor het indienen van de aangifte aanvragen (maximaal 1 jaar) en op deze manier de betaling uitstellen. Dan moet u wel rente betalen over het uitstaande bedrag voor de duur dat het bedrag uitstaat, maar dat is hoe dan ook voordeliger dan een onbetaalde rekening van de Belastingdienst te hebben, of een krediet te moeten nemen om de rekening te kunnen voldoen. Soms is het moeilijk om alle benodigde documenten te verzamelen voor het doen van aangifte. Of het is niet duidelijk of het voordelig is, of noodzakelijk, om bepaalde posten op te voeren. Voorkom complicaties en vraag hieronder een proefberekening aan.

Wat kost het aanvragen van een proefberekening?

Een proefberekening voor standaard situaties (als u moeilijkheidgraad 1 of 2 als resultaat krijgt uit de vragenlijst hieronder), onafhankelijk van welke soort aangifte u moet doen, is als volgt: een proefberekening voor 1 persoon is 40 euro + Btw = 48,40 euro. Voor een gezin is het 60 euro + Btw= 72,60 euro. Een proefberekening voor bijzondere situaties ((als u moeilijkheidgraad 3 of 4 als resultaat krijgt uit de vragenlijst hieronder), onafhankelijk van het soort in te dienen aangifte, is als volgt: voor 1 persoon 60 euro + Btw=78,60. Voor een gezin is het 90 euro +Btw= 108,90. Het bepalen van de moeilijkheidsgraad van uw aangifte kunt u hieronder doen door te antwoorden op de vragen uit de checklist. Indien u vervolgens uw aangifte inkomstenbelasting via ons laat indienen, dan worden de gemaakte kosten voor de proefberekening verdisconteerd met de kosten van de aangifte.

Aangiftes van voorgaande jaren 2013-2016

meer informatie

Voorlopige aanslag 2018

meer informatie

Aangifte Inkomstenbelasting 2017

meer informatie

Bestel een proefberekening

Proefberekening voor mijn aangifte

Wij garanderen dat uw aangifte juist wordt ingediend op basis van de gegevens die u ons verstrekt.

Voor de volledigheid en de waarheidsgetrouwheid van de door de klant aan ons verstrekte gegevens blijft steeds de klant verantwoordelijk.

Eventuele vergissingen van onze kant worden kostenloos gecorrigeerd.

Buiten het bestek van onze dienstverlening valt: uitleg vertrekken over hoe u zelf uw aanslag invult, het toesturen van Russische vertalingen van wetteksten, het overtuigen van werkgevers, partners en voormalige boekhouders van de juistheid van onze berekeningen.

De volgende diensten vallen niet onder de berekende offerte-prijs: adviesgesprekken, het indienen van bezwaarschriften, het indienen van correcties, toelichting op de berekeningen (hierop uitgezonderd zijn klanten met een administratief abonnement bij Nalog.nl). Alle hierboven opgesomde diensten kunnen apart besteld worden, geheel overeenkomstig uw wensen.
Fiscaal partnerschap

In de Nederlandse belastingwet bestaat het niet onbelangrijke begrip fiscaal partnerschap

30% Ruling

Een enorme bonus voor de kennismigrant

Inschrijven

Meteen op de hoogte zijn van het laatste nieuws over belastingen, links naar interresante artikelen en nieuws over zaken die u aangaan

Inschrijven
Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list.Please try again
Thanks for subscribing
Sorry but there is some error in adding your email to our subscriber list.Please try again
Thanks for subscribing
Налоговая декларация 2017
Важная новость