Ga snel naar:

Aangifte Inkomstenbelasting 2017
meer informatie

Particulieren

We helpen u met al uw vragen over belastingen en toeslagen in Nederland

meer informatie

Ondernemers

We helpen u met het openen van uw eigen bedrijf, uw BTW-administratie en de belastingopgaven

meer informatie

B.V & N.V

Het volledige pakket aan dienstverlening voor uw BV voor de administratie en de belastingopgaven

meer informatie

Kennismigranten en immigranten

Wij vragen uw MVV aan en regelen alles op administratief gebied voor kennismigranten die nieuw zijn in Nederland

meer informatie

Wie zijn wij?

Nalog.nl – is een belastingadvieskantoor speciaal voor Russisch-sprekenden, maar we spreken ook Nederlands en Engels, natuurlijk. Onze klanten zijn afkomstig uit alle landen van Oost Europa. Maar ook Nederlandse en internationale bedrijven, die belangen hebben in Oost Europa.

Onze specialismen zijn: belasting-optimalisatie, het begeleiden van ondernemers, advies en informatie in de breedste zin van het woord, het begeleiden van kennismigranten, dienstverlening voor visumaanvragen, verzoek- en bezwaarschriften aan alle officiële instanties, maar vooral aan de Belastingdienst. U kunt bij ons terecht voor een enkel adviesgesprek voor een incidenteel probleem voor uw persoonlijke financiële aangelegenheden, voor het invullen van uw belastingopgaven of het aanvragen van toeslagen, maar ook voor langdurige administratieve begeleiding – u kunt op ons rekenen voor een compleet pakket aan advies en praktische hulp voor al uw vraagstukken.

Wij adviseren u over de optimale manier om uw vraagstuk op te lossen en denken met u mee, ook buiten de meest bewandelde paden. We weten de weg binnen het systeem en kennen de verschillen in mentaliteit van verschillende nationaliteiten – wij scheppen er plezier in om deze bij elkaar te brengen. Een persoonlijke benadering, een professionele benadering en het feit dat uw situatie ons niet koud laat – daarmee hebben we zorgvuldig een reputatie opgebouwd de afgelopen jaren. Sinds het begin van ons bedrijf in 2010 hebben we onze klanten honderdduizenden euro’s bespaard aan belastingen en 80% van alle bezwaarprocedures bij de Belastingdienst gewonnen. Laat uw declaraties en aangiften niet langer op uw gemoed wegen. Laat uw administratie over aan degenen die weten hoe het moet en die dat werk leuk vinden! Lees wat onze klanten over ons schrijven en bel voor een afspraak! Onze openingstijden zijn ma t/m vrij van 10.00-19.00 uur of per email ([email protected]).

Nalog.nl B. V.

Wilt u ons kantoor bezoeken, bel dan voor een afspraak op 085 5 400-200 of 06 50 128 355. U kunt ons altijd bellen voor een persoonlijk adviesgesprek, voor informatie over onze dienstverlening of indien u vragen heeft die u in een vertrouwelijk gesprek aan ons wilt voorleggen

Wij werken online!

Wij werken geheel online, indien u dat wenst! Met uw administratiemappen naar ons kantoor komen is overbodig, u hoeft geen vrij meer te nemen op uw werk en u hoeft niet te wachten tot die afspraak met ons over twee weken. Al onze diensten leveren wij ook online. Adviesgesprekken kunt u met ons houden via Skype en Whatsapp en tevens houden we regelmatig webinars via Skype. Uw betalingen en het ontvangen van afschriften van door ons uitgevoerd werk: het is allemaal online beschikbaar. Zijn u en uw computer niet de beste vrienden? Geen enkel probleem. Dan belt u ons gewoon en stuurt u uw administratie op per post. Wij werken op allerlei mogelijk manieren. Wij zijn natuurlijk altijd blij om u te zien, maar wij maken wel graag van te voren een afspraak.

Client Kaart

Om een aangifte voor u in te dienen, een toeslag aan te vragen of in uw opdracht met de Belastingdienst te bellen en heel veel andere dingen, we hebben hiervoor uw gegevens nodig en uw toestemming. Daarom vragen wij u om een Client Kaart in te vullen als u bij ons een nieuwe klant bent. Deze kunt u downloaden via onze pagina Downloads. Als u niet zeker bent van wat u moet antwoorden, schrijft u dat dan in de sectie voor opmerkingen op het formulier. Was u reeds klant bij ons, maar zijn uw gegevens inmiddels gewijzigd. Laat u dat dat dan vooral weten door een nieuwe Klant Kaart in te vullen. En vergeet niet een kopie identiteitsbewijs toe te voegen (paspoort, verblijfsvergunning, rijbewijs)

Abonnementen

Sluit u een abonnement bij ons af, dan brengt u voor een vast bedrag per maand het hele spectrum van dienstverlening tot uw beschikking; deskundig advies voor het optimaliseren van uw belastingen, analyse van uw financiele situatie, indienen van bezwaarschriften en correcties bij de Belastingdienst, wijzigen van berekeningen en nog veel meer. Loopt u onverwacht tegen een probleem aan, dan valt dat wellicht binnen het abonnement en krijgt u geen extra hoge rekeningen. U kunt de prijzen voor abonnementen en one-off diensten vinden op de pagina Tarieven.

Term of Use

Laatste nieuws

Belangrijk nieuws voor Russisch-sprekende Nederlanders en voor nieuwkomers

This page is also available in: ruRussisch enEngels

Важная новость